Vitality Counts

Werkenergie analyse

Meten is weten!

Ervaar je regelmatig spanning of frustratie tijdens je werk, maar weet je niet hoe je de onderliggende oorzaak aan kunt pakken? Of ben je juist wel tevreden over je werk, maar wil je jezelf verder ontwikkelen en de regie in eigen hand nemen? Dan is de werkenergieanalyse een goed instrument voor jou.

Haal het beste uit jezelf! Daar pluk je niet alleen op je werk maar ook privé de vruchten van!

De werkenergieanalyse geeft inzicht in hoe bevlogen je bent in je werk, wat jouw energie- en stressbronnen zijn op organisatie- en functieniveau. Je ontdekt op welke aspecten jij wel of geen invloed hebt, waardoor je weet welke toekomstige acties voor jou effectief zijn.

Doelen van de Werkenergieanalyse

  • Verbeteren van energiebalans, tevredenheid en motivatie
  • Inventarisatie overtuigingen en gedragspatronen
  • Haalbare doelen leren stellen en keuzes te maken
  • Doelgericht sturen van jouw carrière
  • Formuleren van ontwikkelings- en opleidingsbehoefte 

Heb jij interesse in deze analyse? Bel dan voor een vrijblijvend (gratis) intakegesprek.

Als je na de intake besluit om de Werkenergieanalyse in te vullen, dan kun je nadat je alle vragen hebt beantwoord je eigen rapportage downloaden. Vervolgens maken wij samen een afspraak en nemen de uitkomsten door en begeleid ik jou bij het vullen van jouw persoonlijk prioriteitenplan, zodat je direct en doelgericht aan de slag kunt gaan. Doordat jij helder hebt wat jouw wensen zijn, kun je gericht met je leidinggevende of HR-manager in gesprek. Als uit de analyse blijkt dat het werk en/of de organisatie niet meer bij je past, dan is jouw twijfel weggenomen en kun je je doelbewust verder gaan oriënteren op een andere functie in- of extern.

Het is mogelijk om alleen een werkenergieanalyse af te nemen gecombineerd met een coachingsgesprek waarin de resultaten worden doorgenomen. Indien daartoe aanleiding is en jij behoefte hebt aan een aanvullend coachingstraject, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit bespreek ik graag persoonlijk met je.

Werkenergie analyse:

Wil jij via een scan inzicht krijgen hoe het met je energie niveau gesteld is, of je in de risico-zone zit voor een bore-out of een burn-out, en of je vitaal genoeg bent om je werk te doen? Informeer dan naar de mogelijkheid om voorafgaand aan een coachtraject eerst deze scan te doen. Bel vrijblijvend.

Introductiefilmpje:

Voorbeeldrapport:

Bekijk onderstaande link om een beeld te krijgen op welke wijze de resultaten worden teruggekoppeld van de Werkenergieanalyse.

WerkEnergieAnalyseRapport