Vitality Counts

Werkenergieanalyse ®

Meten is weten!

Ervaar je regelmatig spanning of frustratie tijdens je werk, maar weet je niet hoe je de onderliggende oorzaak aan kunt pakken? Of ben je juist wel tevreden over je werk, maar wil je jezelf verder ontwikkelen en de regie in eigen hand nemen? Dan is de Werkenergieanalyse® een goed instrument voor jou.

Haal het beste uit jezelf! Daar pluk je niet alleen op je werk maar ook privé de vruchten van!

De Werkenergieanalyse® geeft inzicht in hoe bevlogen je bent in je werk, wat jouw energie- en stressbronnen zijn op organisatie- en functieniveau. Je ontdekt op welke aspecten jij wel of geen invloed hebt, waardoor je weet welke toekomstige acties voor jou effectief zijn.

Doelen van de Werkenergieanalyse®

  • Verbeteren van energiebalans, tevredenheid en motivatie
  • Inventarisatie overtuigingen en gedragspatronen
  • Haalbare doelen leren stellen en keuzes te maken
  • Doelgericht sturen van jouw carrière
  • Formuleren van ontwikkelings- en opleidingsbehoefte 

Heb jij interesse in deze analyse? Bel dan voor een vrijblijvend (gratis) intakegesprek.

Als je na de intake besluit om de Werkenergieanalyse® online in te vullen, dan kun je nadat je alle vragen hebt beantwoord je eigen rapportage downloaden. Vervolgens maken wij samen een afspraak en nemen de uitkomsten door en begeleid ik jou bij het vullen van jouw persoonlijke prioriteitenplan, zodat je direct en doelgericht aan de slag kunt gaan. Doordat jij helder hebt wat jouw wensen zijn, kun je gericht met je leidinggevende of HR-manager in gesprek. Als uit de analyse blijkt dat het werk en/of de organisatie niet meer bij je past, dan kun je je doelbewust verder gaan oriënteren op een andere functie in- of extern. Of kijken of het mogelijk is om bepaalde taken af te stoten en meer te focussen op datgene waar je passie ligt.

Het is mogelijk om alleen een Werkenergieanalyse® af te laten nemen, gecombineerd met twee coachgesprekken waarin we samen de resultaten doornemen. De kosten van de online vragenlijst + de persoonlijke rapportage + twee coachgesprekken van 1 uur bedragen in totaal 495 euro (exclusief 21% BTW; voor particulieren vrij van BTW).

Indien jij aanvullend nog behoefte hebt aan coaching, bijvoorbeeld extra support om jouw prioriteitenplan ten uitvoer te brengen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Dit bespreek ik graag met je en kan je dan ook het bijbehorende kostenplaatje schetsen.

Werkenergieanalyse®:

Wil jij via een online vragenlijst inzicht krijgen in hoe het met je energieniveau is gesteld, of je in de risico-zone zit voor een bore-out of een burn-out, en of je vitaal genoeg bent om je werk te doen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voorbeeldrapportage:

Bekijk onderstaande link om een beeld te krijgen op welke wijze de resultaten worden teruggekoppeld van de Werkenergieanalyse®

WerkEnergieAnalyseRapport