Vitality Counts

Trainer | facilitator | Productontwikkelaar

Trainer | Facilitator | Productontwikkelaar | Gastspreker

Ik ben als gastdocent/facilitator/coach/product ontwikkelaar werkzaam voor TopState en Deep Life Design.

Gast docent Opleiding EnergieDeskundige® TopState

Leer hoe je als EnergieDeskundige® het energieniveau van jezelf, je medewerkers en je organisatie vergroot.

Meer informatie

Productontwikkelaar | Facilitator EnergiePuzzel© TopState

Je eigen energie regelen is belangrijk als je een druk leven leidt. Als je veel energie hebt, dan voel je je beter. Een hoog energieniveau geeft vaak ook een geluksgevoel. Het helpt je om je gezonder en succesvoller te voelen. Hoe beter jij je energieniveau organiseert, hoe meer voordelen je ervaart.

Samen met TopState heb ik een interactieve werkvorm ontwikkeld – de EnergiePuzzel©. Een werkvorm die als doel heeft om samen het goede gesprek aan te gaan over energiemanagement. Je krijgt o.a. inzicht in je energiegevers en energienemers. En je gaat aan de slag met een persoonlijk EnergiePaspoort©.

Meer informatie

Feestelijke kickoff 1e EnergiePuzzel©

Follow your heart and live your passion

Gast docent | Productontwikkelaar bij Deep Life Design

Met ‘Ontwerp je leven‘ ontdek je op een creatieve manier wat echt belangrijk voor je is. En je gaat het ook gewoon echt doen.

Bij de start van jouw Life Design weet je nog lang niet wat de uitkomst gaat zijn. Het is een verrassend avontuur. Je gaat lekker creatief aan de slag, waarbij je steeds meer inspiratie opdoet voor jouw nieuwe leven.

Interesse om een Ontwerp je leven-training bij te wonen of zou jij graag een in-company training bij jouw bedrijf willen laten plaatsvinden?

Meer informatie

Van stress op het werk naar plezier in je werk

Facilitator/gastspreker

Ik heb samen met De Koers en een aantal andere professionals aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de koerskaart ‘Van stress op het werk naar plezier in je werk’. Deze koerskaart wordt o.a. gebruikt tijdens de overheidscampagne van het ministerie van SZW tijdens de week van de werkstress, die jaarlijks in de 2e week van november plaatsvindt. Ik faciliteer koerskaart-bijeenkomsten in combinatie met een lezing over werkdruk/stress en het voorkomen van psychisch verzuim.

Daarnaast heb ik een koerskaart ontwikkeld met als thema ‘Werk & Toekomst’. Ook hiervoor faciliteer ik dialoogsessies met werknemers voorafgegaan door een lezing over duurzame inzetbaarheid.

Koerskaart Werkstress (boven) en Werk & Toekomst (onder) ontwikkeld i.s.m. De Koers